Site Loader

De reiziger

De reiziger is een bolvormige, paracausale entiteit die wordt geassocieerd met licht. Het is een machine -entiteit die al miljarden jaren bestaat. De reiziger heeft terraforme onherbergzame planeten geholpen en veel intelligente soorten bezoeken.

De innerlijke werking van de reizigers zijn nog onbekend. De buitenste schaal is gemaakt van electroweak -materie, een vorm van een fundamentele kracht die sinds het begin der tijden niet in het universum bestaat.

Tijdens de ineenstorting werd de reiziger meestal inactief gemaakt leefkosten voor wonen in Duitsland. De entiteit slaagde er echter nog steeds in om invloed te hebben op de mensheid.

De aanwezigheid van de reizigers werd voor het eerst onthuld door een reeks visioenen van Ikora Rey. Dit werd gevolgd door de vorming van de Pilgrim Guard en de Iron Lords. Tijdens het evenement werden de Guardians geconfronteerd met het plannen van Psion Flayers, een herlevende Vex -invasie en een Lunar Hive Fort.

De meest indrukwekkende prestatie van de reizigers was om de mensheid te beschermen in een tijd van grote behoefte. Deze daad van puur altruïsme was een monumentale prestatie, vooral gezien het in de schaduw was van een Red Legion Superwapen.

De Guardians slaagden er ook in om de beste manier te vinden om berichten van duisternissen te vertalen. Ze vonden zelfs een overblijfsel op IO dat voogden nieuwe vaardigheden verleent.

De reiziger stuurde ook visioenen naar de lichtloze voogden, maar deze waren niet altijd duidelijk. Sommigen waren vaag, terwijl anderen niet te onderscheiden waren van het echte werk.

Een van de interessantere feiten over de reiziger is dat het de bron van licht is. Hoewel het mogelijk verantwoordelijk was voor het terraformen van het SOL -systeem, was het niet de enige bron.

Derek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CALENDER

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

De markt voor cosmetische lichaamsverzorging

De cosmetische lichaamsverzorgingsindustrie is groeiend. Dit omvat huidverzorgingsproducten, die variëren van gezichtsreinigers tot scrubs beste fohn vergelijking, maskers en voetcrème. Huidverzorging is ook het onderwerp van professionele behandelingen zoals harsen, epilatie en carboxytherapie. Het omvat ook lichaamswas, hand- en voetcrèmes en lichaamsoliën.

RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share